Appetizer
Tuntatar med puffede vilde ris, krydderurte salat, lunt brød og smør
Forret
Cremet kastanjesuppe med stykker af hjemmerøget fasanbryst, lunt brød og smør
Hovedret
Kalvemørbrad med rodfrugtgratin, appelsinbagt julesalat,
kartoffelfondant og rødvinssauce
Dessert
Portionsanrettet hjemmebagt chokoladetærte med pæresorbet og marinerede bær
448 kr. pr. person
Vinmenu, 448 kr.
Vinmenu bestående af 4 flasker nøje udvalgte vine fra Sigurd Müller
Kransekage og bobler, 210 kr.
Kransekage (7 ringe) og 1 flaske Charles Bailly, Demi Sec, Champagne
Menuen skal afhentes d. 31. december, 2024 imellem kl. 15‐16 på Reersø kro
Vejledning medfølger
Bedes forudbestilt på tlf. 58 85 90 22 senest d. 29. december, 2024
Vi ønsker alle vores gæster et godt og lykkebringende nytår!