grafik

UGENS RET

MANDAG, ONSDAG OG TORSDAG FRA KL. 16 - KL. 19. KUN 158 KR.

ALLE tirsdage tilbydes stegt flæsk ad libitum til 158 kr. pr. person

Vi serverer naturligvis og alle andre retter fra menukortet

Også som take-away ved forudbestilling​

Uge 43, f.o.m. d. 21/10 t.o.m. d. 24/10

Forloren skildpadde med hvidt brød

Uge 44, f.o.m. d. 28/10 t.o.m. d. 31/10

Mørbradgryde med hvide ris

Uge 45, f.o.m. d. 4/11 t.o.m. d. 10/11

Mortens Aftens and på gammeldags manér og ris á la mande

298 kr. pr. person

Uge 46, f.o.m. d. 11/11 t.o.m. d. 14/11

Brunkål med traditionelt tilbehør

Uge 47, f.o.m. d. 18/11 t.o.m. d. 21/11

Krondyrstarteletter

Uge 48, f.o.m. d. 25/11 t.o.m. d. 28/11

Karbonader m. stuvede ærter/gulerødder og hvide kartofler

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778