grafik

Helaftens arrangementer m alt inclusive

Nedenstående helaftens arrangementer kan naturligvis rettes til, så Jeres næste store fest bliver præcis, som I ønsker den!
​Kontakt os meget gerne for en uforpligtende samtale om fest i vores smukke omgivelser

Helaftens arrangement 1

​875 kr. pr. pers. - min. 20 pers.

Velkomstdrink

​Kroens Special, Chardonnay og hyldeblomst

Forret – vælg mellem

Hjemmerøget laks sat på bund af salat m lunt brød og smør / Tarteletter med høns i asparges / Rejecocktail på sprød bund af salat m Thousand Island dressing​. Hertil ”Keystone”, californisk Chardonnay

Hovedret – vælg mellem

Kalvesteg stegt som vildt med waldorf salat, tyttebær, hvide kartofler og skysovs / Gammeldags oksesteg med peberrods salat, årstidens grønt, glaserede perleløg, hvide kartofler og skysovs / Kalvefilet med bagt spidskål, blomkålspuré, grillede gulerødder, ovnbagte kartofler og svampe sauce​. ”Bear Creek”, californisk Zinfandel

Dessert – vælg mellem

Hjemmelavet islagkage med 3 slags is / Hjemmelavet citronfromage pyntet af med friskpisket flødeskum /  Rabarber-drøm marengs med hasselnøddeflager, rabarberkompot og vaniljecreme. Pineau des Charentes 5 ans, Château de Boulon

Kaffe/the på buffet med 1 glas cognac eller likør. Fri bar med øl, sodavand og husets vine i to timer efter maden. Herefter afregnes for faktisk forbrug

Natmad på buffet – vælg mellem

Aspargessuppe med lune flutes og smør / Biksemad med spejlæg, hjemmebagt rugbrød og hjemmesyltede rødbeder / Hot-dogs m røde pølser og hele molevitten


Prisen inkluderer ovenstående valgte menu, isvand på bordene, selskabs opdækning, blomster i vaser, levende lys, betjening og lokaleleje i 9 timer​.

Helaftens arrangement 2

1.099 kr. pr. pers. - min. 20 pers.​

Velkomstdrink

Kroens Special, Chardonnay og  hyldeblomst

Forret – vælg mellem

Tuntatar på bund af sprøde salater / Varmrøget laks fra kroens eget røgeri serveret m asparges og spinat a la creme / Lun rødtungemousse m hummersauce og fleuron. Lunt brød og smør. ”Keystone”, californisk Chardonnay

Hovedret – vælg mellem

Oksefilet serveret med grøntsags sauté, nøddestegte kartofler og rødvinssauce / Helstegt kalvefilet m årstidens grøntsager, trøffelsky og ovnbagte kartofler / Oksemørbrad med årstidens friske grøntsager, rødvinssauce og kartoffel fondant. “Bear Creek”, californisk Zinfandel


Dessert – vælg mellem

Is fragilité på bund af bærcoulis / Hjemmebagte pandekager m vaniljeis, syltetøj, flødeskum og Kahlua / Variation over fristende chokolader. Pineau des Charentes 5 ans, Château de Boulon


Kaffe/the på buffet med 1 glas cognac eller likør. Fri bar med øl, sodavand og husets vine i to timer efter maden. Herefter afregnes for faktisk forbrug


Natmad på buffet – vælg mellem

Pølsebord med 3 slags pølser, lun leverpostej, brød og smør / Små hakkebøffer med bløde løg, hjemmelavet agurkesalat og hjemmebagt rugbrød / tarteletter m høns i asparges

Prisen inkluderer ovenstående valgte menu, isvand på bordene, selskabs opdækning, blomster i vaser, levende lys, betjening og lokaleleje i 9 timer.

Helaftens arrangement 3​

1.299 kr. pr. pers. - min. 20 pers.​​

Velkomstdrink

Charles Bailly – franske bobler

Forret – vælg mellem

Kammuslinger i sprød filodej serveret med Kikkoman olie, krydderurtesalat og piment / Cornflakes paneret havtaskehale med løgkompot og urtesalat / Fisketallerken med kroens udvalg af 3 slags fisk og skønne dressinger. Alle forretter serveres med lunt brød og smør. "Casa Silva” Reserva, chilensk Chardonnay


Hovedret – vælg mellem

Klassisk tournedos Rossini serveret med trøffel, foie gras og trøffelsauce / Variation over kalv; braiseret kalveskank og kalvemørbrad med svampesautè, kalvesky og urtestegte kartofler / Helstegt hjortefilet med waldorfsalat, tyttebær, melon-drue kompet, årstidens grønt og vildtfløde sauce. “Sebastiani”, californisk Zinfandel


Dessert – vælg mellem

Chokolade fondant m appelsin sorbet og passionsfrugt coulis / Desserttallerken inspireret af årstidens bær / Florentiner kurv med 3 slags is og frisk frugt. Moscato d´Asti


Kaffe/the på buffet med 1 glas cognac eller likør. Fri bar med øl, sodavand og husets vine i to timer efter maden. Herefter afregnes for faktisk forbrug


Natmad på buffet – vælg mellem

Hot-dogs med røde pølser og hele molevitten / små pariserbøffer med traditionelt tilbehør / Pølsebord med 3 slags pølser, lun leverpostej, brød og smør

Prisen inkluderer ovenstående valgte menu, isvand på bordene, selskabs opdækning, blomster i vaser, levende lys, betjening og lokaleleje i 9 timer

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778