Stegte ål fra kl. 12 hver dag - året rundt
På Reersø Kro serverer vi dagligt og hele året rundt pandestegte ål ad libitum fra eget fadebur. Reersø Kro er kendt for at servere nogle af Danmarks bedste ål, der naturligvis nydes med hjemmelavet persillesovs og - når det er muligt - lokale hvide, kogte kartofler fra Søgaarden i Gørlev.
Når vi siger "ad libitum", mener vi "ad libitum" og da ålene slagtes, paneres og steges løbende, kan der forekomme lidt ventetid mellem opfyldning af fadene.
Vores mere end 350 år gamle kro, der ligger mellem Kalundborg og Slagelse på Vestsjælland, inviterer til afslapning og nydelse, så sæt derfor nogle timer af, når I kommer for at opleve idyl og ægte krostemning.
Vores kro er en gammel, familie drevet stråtækt kro med traditionel dansk mad på menukortet. Vi garanterer derfor, at du udover smagen af stegt ål, får lov til at opleve de helt rigtige rammer. Dansk traditionel mad smager ofte endnu bedre midt i en vaskeægte krostemning.