Forretter
Serveres mellem kl. 16 og 21
Rejecocktail, 125 kr.
Med Thousand Island dressing, lunt brød og smør
Hjemmelavet oksecarpaccio, 135 kr.
Med trøffelolie, flager af Parmesan ost, lunt brød og smør
Indbagte hvidløgsrejer, 135 kr.
På bund af sprød salat, serveret med lunt brød og smør
Hummersuppe, 125 kr.
Toppet med flødeskum og cognac. Lunt brød og smør
Hovedretter
Serveres mellem kl. 16 og 21
Pandestegte ål fra eget bassin - ad libitum, 398 kr.
Serveret med hvide kartofler og persillesovs
Pandestegt rødspætte, 268 kr.
Med hvide kartofler og persillesovs
Fyldt rødspætte, 288 kr.
Med hummersauce, rejer, svampe, asparges og hvide kartofler
Skindstegt rødfisk filet, 278 kr.
Med safransauce, årstidens grønt og hvide kartofler
Beuf Bearnaise af krogmodnet oksefilet, 295 kr.
Med hjemmelavet bearnaise, årstidens grønt og pommes frites
Krondyrfilet, 328 kr.
Med jordskokchips, råsyltede tyttebær, rødvinssauce og nøddestegte kartofler
Wienerschnitzel af kalveinderlår, 258 kr.
Med ærter, dreng, brasede kartofler og skysovs
Dansk Hakkebøf, 198 kr.
Med bløde løg, stegt tomat, hjemmesyltede agurker,
hvide kartofler og skysovs
Kroens lækre burger af oksekød, 168 kr.
Med salat, tomat, agurk, løg, ost,
pommes frites og krofatters hemmelige dressing
Stegt flæsk AD LIBITUM, 158 kr. Serveres KUN på tirsdage
Med hjemmesyltede rødbeder, hvide kartofler og persillesovs
Mixet grøn salat, 128 kr.
Med vinaigrette, lunt brød og smør
Pirog - vegansk ret, 188 kr.
Kurv af Fillodej med årstidens rå, stegte og kogte grøntsager