grafik

Forretter

Serveres mellem kl. 16 og 21

Rejecocktail, 125 kr.

Med Thousand Island dressing, lunt brød og smør

Hjemmelavet oksecarpaccio, 135 kr.

Med trøffelolie, flager af Parmesan ost, lunt brød og smør

Indbagte hvidløgsrejer, 135 kr.

På bund af sprød salat, serveret med lunt brød og smør

​Hummersuppe, 125 kr. 

Toppet med flødeskum og cognac. Lunt brød og smør

​​

Hovedretter

​Serveres mellem kl. 16 og 21

Pandestegte ål fra eget bassin - ad libitum, 398 kr.

Serveret med hvide kartofler og persillesovs

Pandestegt rødspætte, 268 kr.

Med hvide kartofler og persillesovs

Fyldt rødspætte, 288 kr.

Med hummersauce, rejer, svampe, asparges og hvide kartofler

Skindstegt rødfisk filet, 278 kr.

Med safransauce, årstidens grønt og hvide kartofler

Beuf Bearnaise af krogmodnet oksefilet, 295 kr.

Med hjemmelavet bearnaise, årstidens grønt og pommes frites

Krondyrfilet, 328 kr.

Med jordskokchips, råsyltede tyttebær, rødvinssauce og nøddestegte kartofler​

Wienerschnitzel af kalveinderlår, 258 kr.

Med ærter, dreng, brasede kartofler og skysovs

Dansk Hakkebøf, 198 kr.

Med bløde løg, stegt tomat, hjemmesyltede agurker, 

hvide kartofler og skysovs

Kroens lækre burger af oksekød, 168 kr.

Med salat, tomat, agurk, løg, ost, 

pommes frites og krofatters hemmelige dressing​

Stegt flæsk AD LIBITUM, 158 kr. Serveres KUN på tirsdage

Med hjemmesyltede rødbeder, hvide kartofler og persillesovs

​Mixet grøn salat, 128 kr.

Med vinaigrette, lunt brød og smør

Pirog - vegansk ret, 188 kr.

Kurv af Fillodej med årstidens rå, stegte og kogte grøntsager

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778