grafik

Forretter/starters/Vorspeisen

Mellem kl. 16 og 21 / from 16 to 21 / zwischen 16 und 21

Cornflakes paneret havtaskehale med løgkompot og urtesalat

Cornflakes breaded monkfishtail with onion compote 

and herbs salad

​Cornflakes paniert Seeteufel mit Zwiebelkompott und Kräutersalat

135 kr.

Rejecocktail med Thousand Island dressing

Shrimp cocktail with Thousand Island dressing

​Krabbencocktail mit Thousand Island

125 kr.

Oksecarpaccio med trøffelolie og flager af Parmesan ost

Beef carpaccio with truffleoil and Parmesan cheese

Rindercarpaccio mit Trüffelöl und Parmesanflocken

135 kr.

Indbagte hvidløgsrejer på sprød salat med hvidløgsdressing

Garlic shrimps on crispy lettuce with garlic dressing

​​Knoblauchkrabben auf knusprigem Salat mit Knoblauchdressing

135 kr.

​Hummersuppe med flødeskum og cognac

​​Lobster soup with whipped cream and brandy

​Hummersuppe mit Schlagsahne und Cognac

116 kr.

​​

Alle forretter serveres med lunt brød og smør

All first courses are served with warm bread and butter

​Allen Vorspeisen sind mit Brot und Butter serviert

Hovedretter / Maincourses / Hauptgerichten

Wienerschnitzel med dreng, ærter, brasede kartofler og skysauce

Wienerschnitzel with pommes sautées, peas and gravy

​Wienerschnitzel mit Pommes Sautées und Kraftsauce

258 kr.

Dansk hakkebøf med bløde løg, hvide kartofler og skysovs

​Minced beef with onions, boiled potatoes and gravy

​​Hackbraten mit weich gebratenen Zwiebeln, Kartoffeln und Bratensauce

198 kr.

Kroens lækre burger med pommes frites og

krofatters hemmelige dressing

Burger with French fries / Burger mit Pommes

168 kr.

Beuf Bearnaise af krogmodnet oksefilet

med årstidens grønt og pommes frites

Beuf Bearnaise with French fries / Beuf Bearnaise mit Pommes

295 kr.

Kalvemørbrad med sauce Bordelaise, 

spædt forårsgrønt og hvide kartofler

Veal tenderloin with sauce Bordelaise, seasonal vegetables and boiled potatoes / Kalbsfilet mit Sauce Bordelaise, Gemüse und Kartofflen

328 kr.

Pandestegte ål fra eget bassin - ad libitum

Serveres med hvide kartofler og persillesauce

​Our speciality! Fried eels with boiled potatoes and parsley sauce

​​Unsere Spezialität! Gebratene Aale mit gekochten Kartoffeln und Petersiliensauce

398 kr.

Pandestegt rødspætte med hvide kartofler og persillesauce

Fried plaice with boiled potatoes and parsley sauce

​​Gebratene Scholle mit gekochten Kartoffeln und Petersiliensauce

268 kr.

Fyldt rødspætte med hummersauce, rejer, svampe, 

asparges og hvide kartofler

Stuffed plaice with lobster sauce, shrimps, mushrooms and asparagus

​​Gefüllte Scholle mit Hummersauce und Spargeln

288 kr.​

​Mixet grøn salat med vinaigrette, brød og smør

Salad of the season served with bread and butter

​​Salat des Jahreszeit mit Brot und Butter serviert

128 kr.

Pirog med årstidens grøntsagsfyld - vegansk ret

Pirog stuffed with the vegetables of the season - vegan dish

​Pirog mit Gemüse des Jahreszeit - veganes Gerichte

188 kr.

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778